Babagan Kita

Pabrikan ban

Hebei Yongwei Industry Group Co. Ltd didegaké ing taun 1980, nggawe enem perusahaan. Kami perusahaan kalebu udakara 20 hektar, modal terdaftar saka 15.000.000 Dolar AS, nggunakake luwih saka 5000 wong. Lingkup utama bisnis yaiku kawat, kuku, bolong kawat lan produk logam liyane. Perusahaan duwe klasifikasi bisnis sing jelas banget komplementer, lsp. Perusahaan ing manajemen strategis, wujud budaya perusahaan, kanthi aturan hukum, inovasi ilmiah lan teknologi, konstruksi demokratis, aspek lan sapanunggalane operasi transnasional wis entuk kemajuan gedhe, kanggo perusahaan kasebut klompok sing luwih gedhe lan kuwat wis madeg dhasar.

KUNJUNG KONSER News

Komentar media

Sugeng rawuh ing bangunan anyar kita.

kita mbangun kantor anyar, wulan iki bakal siyap lan bisa digunakake. Kabeh wong ujar, apik banget. carane sampeyan mikir 

  • Sugeng rawuh ing bangunan anyar kita.

    kita mbangun kantor anyar, wulan iki bakal siyap lan bisa digunakake. Kabeh wong ujar, apik banget. carane sampeyan mikir 

  • Gun Paku Pneumatik _ Panggunaan Paku Pneumatik Pneumatik

    Gun pistol sekrup pneumatik Gun Pneumatik Pneumatik utamane digunakake kanggo palet kayu, kothak pengepakan kayu, nampan kabel utawa produksi bingkai abot, uga sawetara kombinasi mebel gedhe lan atap kayu, pucuk papan lan beton uga bisa digunakake. Kompresor udara kudu digunakake luwih dhisik. Co ...

  • Apa sing kudu digatekake nalika tuku kawat besi galvanis

    Kawat galvanis digawe saka pangolahan rod baja karbon murah sing berkualitas, digawe saka baja karbon rendah berkualitas tinggi, sawise nggambar cetakan, ngilangake karat pickling, anil panas suhu, galvanisasi celup panas. Pendinginan lan proses liyane saka proses kasebut. Kawat galvanis dipérang dadi ...

  • Jinis kuku knalpot udara

    Apa kuku knalpot, apa jenis kuku knalpot udara? Aku percaya yen sampeyan krungu kuku knalpot udhara, kira-kira sampeyan bakal mikir kuku kasebut, sanajan kabeh kuku, nanging peran kuku knalpot udhara apik banget, dheweke duwe peralatan profesional kanggo nai .. .